bemutato

Despre Noi

Asociaţia E-Consult Satu Mare a fost constituită în 2008 de un grup persoane cu calificare pedagogică şi/sau ştiinţifică, din necesitatea socială de a …

Mai departe…

darazsgarazs

Hotelul pentru insecte

Hotelul pentru insecte nu este un nou film de groază, deși pentru mulți așa poate să pară! Atunci ce este Hotelul pentru insecte? …

Mai departe…

darwin

Ziua lui Darwin

În 2009 s-a împlinit 200 de ani de la naşterea lui Charles Darwin şi totodată 150 de când naturalistul şi biologul britanic …

Mai departe…

Dragi prieteni, cunoscuţi, părinţi, iubitori de natură şi toţi cei care sprijină educaţia ecologică!
Pe această cale vă rugăm să sprijiniţi cu 2% din impozitul pe venit activităţile de educaţie ecologică ale asociaţiei noastre. Până la data de 25 mai aveţi posibilitatea să redirecţionaţi către Asociaţia E-Consult 2% din impozitul Dvs. pe venitul anului anterior. Asociaţia noastră va cheltui sumele primite pentru continuarea programelor de educaţie ecologică adresate tinerilor.

Legislaţia română actuală permite ca toţi contribuabilii persoane fizice să redirecţioneze 2% din impozitul pe veniturile personale de anul trecut către o organizaţie nonprofit. Acest lucru poate fi făcut cu ocazia depunerii declaraţiilor privind venitul realizat. Pentru Dvs. această contribuţie nu reprezintă o cheltuială în plus! Suma acordată organizaţiei nonprofit se deduce din impozitul plătibil către stat, nu din venitul Dvs.

Acum este foarte simplu să sprijiniţi activităţile de educaţie ecologică desfăşurate de asociaţia noastră prin completarea formularului D230cu datele Dvs. personale (I. Date de identificare a contribuabilului) şi semnând în josul paginii la rubrica „Semnătura contribuabil”. Trebuie bifat punctul II.2. şi completat formularul cu datele asociaţiei noastre:

Cod de identificare fiscală al entităţii nonprofit/unității de cult: 24669445, Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Asociația E-Consult Satu Mare, Cont bancar-IBAN: RO58 RZBR 0000 0600 1110 6237

Nu trebuie completată rubrica „Sumă / lei” cu suma acordată asociaţiei, aceasta va fi calculată de autorităţile fiscale.

Alte rubrici nu trebuie completate, numai cele indicate mai sus.
Dacă aveţi şi alte surse de venit (întreprindere familială, drepturi de autor, etc.) atunci veţi completa punctul III.2 al formularului 200.

Formularele completate trebuie transmise personal sau prin poştă până la data de 25 maila Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală a Finanţelor Publice de care aparţineţi pe baza adresei din actul de identitate. (Aici puteţi identifica direcţia de care aparţineţi)

Vă mulţumim anticipat pentru sprijinul acordat!

Devino voluntar!

Activităţile asociaţiei noastre nu pot fi realizate fără munca voluntarilor. Mulţi voluntari participă la acţiuni ocazionale (de ex. plantare arbori), alţii desfăşoară activităţi profesionale pe bază de voluntariat (instruire-educaţie, cercetări, redactare publicaţii, etc.), ar fi greu de enumerat toate acele lucruri cu care voluntarii ajută asociaţia noastră. Dacă doreşti să faci ceva pentru mediul tău înconjurător, dacă protecţia naturii este importantă pentru tine, sau dacă te interesează ştiinţa, locul tău este printre noi! Dacă crezi că ai destul timp liber şi doreşti să ne acorzi din talentele, cunoştinţele tale de specialitate, entuziasmul tău, alătură-te echipei noastre! Ne bucurăm de orice ajutor primit. Pe lângă întărirea comunităţii, voluntariatul are şi alte beneficii, deoarece experienţa dobândită pe această cale poate fi fructificată în viitor.

Dacă doreşti să participi la programele asociaţiei noastre, înregistrează-te ca voluntar:

Vârsta

În ce domeniu ai dori să fii voluntarul nostru?

Au spus despre noi:

Activitățile noastre